Rädsla för fyrverkerier

Nu är det inte långt kvar till nyårsafton och fyrverkerier. För väldigt många hundar är det en tid på året som innebär rädsla och stort lidande! Det är inte ovanligt att hundar utvecklar rädsla när de blir lite äldre och att de klarar sitt första nyår bra. Genom att arbeta förebyggande kan man förhindra att hunden blir rädd. Om man har en hund som redan är rädd finns det saker man kan göra för att underlätta och hjälpa.

I den här artikeln hittar du massor av bra information kring ljudrädsla, hur du kan lägga upp träningen både i förebyggande syfte och om du har en hund som redan är rädd: gladajyckar.se

Bor du i Stockholm? Den 6 december håller Glada Jyckar ett föredrag om fyrverkeri- och ljudrädsla på Studio Okeijns i Enskede. Du hittar mer information och anmäler dig här: dinkurs.se