Jack Russell terriern Ziggy med Rebecca Rudhe

Tävlingsglädje med Rebecca

- en blogg i samarbete med Glada Jyckar

Tävlingsglädje med Rebecca

- en blogg i samarbete med Glada Jyckar

Välkommen till bloggen Tävlingsglädje med Rebecca

Hej och välkomna till Tävlingsglädje med Rebecca!
Här kommer ni få följa mig och Ziggy på träningar, tävlingar och en del i vardagen.
Jag heter Rebecca Rudhe och jag älskar att träna hund, både mina egna och andras hundar och mitt liv består i stort sätt av hundträning, både på jobbet på Glada jyckar och privat.

Ziggy är en Jack Russell terrier som är född 29 maj 2018. Jag hämtade honom från Hundstallet när han var 9 veckor gammal. Hos oss bor även blandrasen (chihuahua/pudel/terrier) Zorro och på vardagarna har vi även ofta dvärgpinschertiken Pajas som båda är 12 år. De kanske dyker upp här någon gång ibland men i huvudsak är det mig och Ziggy ni får följa.

Jag har alltid älskat hundar och haft planer på att tävla med hund. Zorro kom även han in i mitt liv som en omplacering och har lärt mig mycket men har aldrig varit en tävlingshund. Därför var det viktigt för mig att ha en arbetsvillig hund som nästa. Valet av en till terrier var verkligen inte planerat, jag skulle inte ha en till terrier men jag blev kär och har inte ångrat mig en sekund.

Rebecca och Jack Russelln Ziggy leker

Ziggy tävlar just nu i Nose Work och Rallylydnad. Vi tränar även agility och tävlingslydnad och hoppas att tävla även i dessa grenar så småningom. Ziggy älskar att spåra så vi lägger både person- och viltspår och tränar nödvändiga och onödvändiga trix som aktivering.

Jag har valt att tävla med Ziggy men anser att man ska bara tävla med sin hund om både en själv och hunden tycker om det. Mitt mål med bloggen är att alla hundägare ska ha glädje av den. Kommentera gärna, ställ frågor och berätta om ni vill att jag skriver om något speciellt ämne. Jag vill skriva om det ni vill läsa om.

Ni får jättegärna följa oss på Instagram @tavlingsgladje där vi lägger upp filmer och bilder från träningar, tävlingar och vardagen.

Dela på facebook
Dela på google
Dela på email
Dela på print