Fanny Modig

Fanny Modig – Hundinstruktör/hundcoach och blivande hundpsykolog

Jag heter Fanny, jag älskar hundar och hundträning! Jag är utbildad hundinstruktör och håller på att vidareutbilda mig till hundpsykolog. Genom den utbildningen kommer jag att få en ännu bredare kompetens inom hund. Jag har haft en del kurser och många privatträningar, där främsta fokus har varit vardagslydnad, valpträning och vardagsaktivering. Min stora drivkraft är att hjälpa hundägare till en tydligare kommunikation med sin hund, lära dem att bli bättre på att läsa hundspråk och stärka deras relation med hunden.

Fanny och Eddie 2

Jag lever ihop med min sambo och vår Eurasier Eddie som har hunnit bli 8 år gammal. Jag och Eddie har genomgått en lång resa tillsammans och genom den har jag fått erfarenhet av att träna och hantera många vardagliga situationer då han har haft problem med både rädslor och stress. Det var genom mina egna upplevelser med Eddie som jag blev inspirerad att utbilda mig till instruktör med slutmålet att bli hundpsykolog.

CV/Meritförteckning Fanny Modig

  • Hundpsykolog – Certifierad yrkesutbildning, Hundens Hus Stockholm, pågående
  • Diplomerad Hundinstruktör – Certifierad yrkesutbildning, Hundens Hus Stockholm, 2016
  • Kandidatexamen i Arbetslivskommunikation, Stockholms universitet, 2015
  • Föredrag med Per Jensen, Den missuppfattade hunden
  • Föredrag med Eva Bodfäldt, Fördjupad följsamhet
  • Diverse kurser/ privatträningar med egen hund
  • SHF-ansluten hundinstruktör. SHF är en branschorganisation för hundinstruktörer och hundpsykologer och mitt medlemsskap där gör att du som hundägare kan lita på att jag har en gedigen och modern utbildning och att både du och din hund kommer att behandlas med respekt.

CV/Meritförteckningen innehåller enbart mina hundrelaterade utbildningar