Hundbutik

Glada Jyckars hundbutik innehåller allt från hundgodis till täcken, selar, tuggben och leksaker (se kategorier nedan), Butiken har öppet i samband med våra aktiviteter och efter överenskommelse. Vi är ofta där, så tveka inte att slå en signal till Mari 073-9528081, eller Kicki 070-6824347 om du är intresserad av att komma in och handla!

Beställ till kurs

Vi har nu även tjänsten att du kan beställa varor till kursen. Du mailar då din kursledare innan kurstillfället, senast dagen innan. Skriv vad du vill ha och om du vill beställa ex. sele, koppel eller långlinor så skriv också vilken storlek det är på hunden. Skriv även ras då grovlek på hundraser kan variera. Betalning sker på kursen antingen kontant eller via Swish.

Stor hund: 30 kg +
Medium: 15 kg+
Liten: 6kg+
Extra liten: 6kg-

Beställa foder

Nu finns också möjligheten att beställa foder via Glada jyckar, vi är återförsäljare åt Tree of Pets, som har ett stort sortiment av foder från b.la. Acana, Orijen, Eukanuba med flera. För att se deras sortiment besök deras hemsida:
http://acana.se/vara-produkter/acana-singles/

Foderbeställningar hämtas ut på Ålstensgatan 2 i Bromma torsdagar mellan 15:00-19:00 (eller annan tid efter överenskommelse). För att få ditt foder levererat samma vecka behöver vi ha din beställning senast måndag. Annars kommer fodret nästkommande torsdag.

Beställning sker till : butik@gladajyckar.se

pork-butternut-squash_productpage1-211x3001

Kategorier

Under kategorierna nedan kan du läsa mer om vad vi har i vårt sortiment. Bilderna visar endast ett urval. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om produkterna.

Godis & Tuggben

Vi säljer godis som passar perfekt för träning och vi har alltid flera olika typer av godis på lager. Vårt godissortiment varierar så hör med oss vad vi har inne just nu om du vill beställa.

 • Tuggben: från 10 kr / styck
 • Godis: från 49 kr/paket. Paketpris (gäller vissa märken) 3 paket för 120 kr
 • Orijen frystorkade hundgodis av hög kvalitativt kött i flera olika smaker
 • Pris Orijen små bitar: 59 kr/paket – 3 paket för 150 kr
 • Pris Orijen stora bitar: 79 kr/paket – 3 paket för 200 kr
  bison

DSCN0726
DSCN0723

Leksaker

Vi säljer alla möjliga sorters leksaker.

 • Pipleksaker
 • Lekvänliga mjukdjur av god kvalitet (med eller utan pip)
 • Leksaker i äkta päls, finns i både jakt- och kampform och i flera olika storlekar

Priserna variera från 25-250 kr

DSCN0730

DSCN0728

Långlinor och långkoppel

 • 15 m lång lina, passar hundar från 7 kg och uppåt: 190 kr
 • 10 meter extra tunn och lätt lina, passar upp till 7 kg: 170 kr
 • 5 meter långkoppel, perfekt för att ge hunden lite mer rörelsefrihet under koppelpromenaden: 200 kr

Selar och halsband

Metizo Design:

Vi säljer den populära selen från Metizo Design, som är formad för att vara skonsam för hundens kropp och ge en ”anti-drag” effekt utan onödiga slitage. Selarna och kopplen har även en fin reflex på sig så ni syns i mörker. Till dessa kan man även köpa fina matchande koppel och halsband. Finns i storlekar till alla raser. Kopplen finns både i en bred och en smal variant. Färger: Röd, Orange, Svart, Blå, Grön, Rosa, Lila, Turkos

Priser:
Sele: 530 kr
Smalt koppel: 260 kr
Brett koppel: 280 kr
Halsband: Pris varierar beroende på storlek

DSCN0718

Gustav och Evita:

Vi har även Supefina selar och halsband från Gustav och Evita. De finns i rutigt och svart, även till dessa finns matchande koppel.

 • Sele: 215-290 kr
 • Halsband: 160-195 kr
 • Koppel: 240-250 kr
 • Jaktkoppel: 290 kr

DSCN0720

Täcken och Jackor

Från Gustav och Evita har vi även höstens snyggaste jackor. Softshelljackorna är gjorda i en slittåligt material som stöter ifrån sig smuts och regn. Lätta att borsta av efter promenaden. Softshelljackorna finns i svart och övriga jackor finns i rutigt/svart.

Pris: 240-390 kr