Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Hammarby Sjöstad & övriga Söderort

I Hammarby Sjöstad/Söderort håller vi framför allt hundkurser i Lumaparken samt i Hund i vått och torrt‘s fina lokaler på Fredriksdalsgatan 5 i Sjöstan. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i Hammarby Sjöstad/Söderort.

Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Hammarby Sjöstad:

Hitta till Glada Jyckar i Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 5, Hammarby Sjöstad (punkt 1 på kartan nedan)

Våra inomhuskurser i Hammarby Sjöstad hålls i Hund i vått och torrt’s lokaler på Fredriksdalsgatan 5 (se punkt 1 på kartan nedan).

Lumaparken, Hammarby Sjöstad (punkt 2 på kartan nedan)

Vid kurser och privatlektioner i Lumaparken, Hammarby Sjöstad, så samlas vi på den öppna gräsytan mitt framför amfiteatern, som ligger i västra delen av parken (se punkt 2 på kartan nedan). Till Lumaparken tar du dig enkelt via tvärbanan eller buss 74, hållplats Luma (se https://sl.se/). Närmaste t-banestation är Gullmarsplan. Om du kommer via pendeltåg byter du till tvärbanan vid Årstaberg eller buss vid Stockholms Södra. Tack vare närheten till tvärbana, tunnelbana och buss är det lätt att ta sig till kursplatsen från stora delar av Stockholm som exempelvis Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Enskede, Hagsätra, Farsta, Skarpnäck, Globen-området, Gullmarsplan, Alvik, Sickla, Nacka, Södermalm, Gamla stan etc.  Kommer du med bil finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hammarbyskogen/Hammarbytornet (punkt 3 på kartan nedan)

Vid kurser i Hammarbyskogen samlas vi vid Hammarbytornet, (adressen är Kalmgatan 37A, se punkt 3 på kartan nedan). Med kollektivtrafiken tar du dig antingen via tvärbanan eller buss 74 till Mårtensdal. Därifrån är det ca 700 m att promenera till Hammarbytornet. Du kan även ta tunnelbanan och då är närmaste tunnelbanestation Skärmarbrink. Därifrån är det ca 900 m att promenera. Kommer du med bil så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print