Hundkurser på Blidö

Privatträning och hundkurser på Blidö

Glada Jyckar erbjuder privatträning och hundkurser på Blidö. Är du bosatt eller har sommarboende på Blidö, Yxlan eller i Furusundstrakten? Eller vill du boka in en semestervistelse i vacker skärgårdsmiljö, kombinerad med hundträning på Blidö? Hör av dig till oss på Glada Jyckar så hjälper vi till att hitta ett upplägg som passar!

Privatträning och hundkurser på Blidö

Privatträning på Blidö

På Blidö finns många hundar och hundägare, både bofasta och sommarboende, och flera av dem är redan kunder hos oss! Vi kan hjälpa till med vardagslydnadsträning, aktivering, valpträning, problemutredning eller vad du själv önskar och har behov av. Träningen utförs av utbildad/diplomerad hundcoach/hundpsykolog.

Hundkurser på Blidö

Hundkurser på Blidö erbjuds på sommaren samt efter intresse. När tillräckligt många intresseanmälningar kommit in så bokar vi upp en kurs i samråd med de intresserade. Vi kan erbjuda de flesta av kurserna i Glada Jyckars kursutbud och kan även skräddarsy ett upplägg som passar era behov. Maila din intresseanmälan till kicki@gladajyckar.se så återkommer jag med förslag till upplägg.

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Här hittar du våra inplanerade kursstarter på Blidö: