Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser på Lidingö

På Lidingö håller vi framför allt kurser i och kring Elfvik, men även andra platser kan förekomma. Här finns vägbeskrivning till våra kursplatser på Lidingö.

Här hittar du våra inplanerade hundkurser på Lidingö:

Hitta till Glada Jyckar på Lidingö

Vi håller kurser på lite olika platser på Lidingö, bland annat i Elfvik, på Fågelöudde och i Killingeparken. Se kartan och detaljer nedan.

Elfvik, Lidingö (punkt 1 på kartan nedan)

I Elfvik samlas vi vid lilla fotbollsplanen/gräsängen på vänster sida om Skogshemsvägen (se punkt 1 på kartan nedan). Buss stannar på Elfviksvägen precis bredvid samlingsplatsen. Hållplatsen heter Skogshem (se https://sl.se/).

Fågelöudde, Lidingö (punkt 2 på kartan nedan)

Vid kurser på Fågelöudde samlas vi vid badets stora parkering på Fågelöuddevägen. Buss stannar på Elfviksvägen precis där Fågelöuddevägen går in. Hållplatsen heter Fågelöuddevägen (se https://sl.se/) och det är ca 600 meter att promenera till samlingsplatsen.

Killingeparken, Lidingö (punkt 3 på kartan nedan)

Vid kurser i Killingeparken samlas vi i den delen av parken som är mitt emot Kolmårdsvägen 1 (se punkt 3 på kartan nedan). Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Killingeparken från hela Lidingö, antingen med bil eller kollektivtrafik. Om du vill åka kollektivtrafik så tar du tåg från Ropsten mot Gåshaga och stiger av vid Käppala station (se https://sl.se/). Därifrån är det cirka 300 meters promenad förbi Ica till samlingsplatsen. Om du kör bil så finns parkeringsplatser vid Ica och på gatorna i närområdet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print