Hundkurser på Gotland

Privatträning och hundkurser på Gotland i Ljugarn

Glada Jyckar erbjuder sommartid privatträning och hundkurser på Gotland (i Ljugarn). Är du bosatt eller har sommarboende på Gotland i närheten av Ljugarn? Hör av dig till oss på Glada Jyckar så hjälper vi till att hitta ett upplägg som passar! Inplanerade kursstarter hittar du längst ner på denna sida.

Glada Jyckar - Hundkurser på Gotland - Eddie njuter av sommaren

Privatträning på Gotland (i Ljugarn)

I Ljugarn finns många hundar och hundägare, både bofasta och sommarboende, och flera av dem är redan kunder hos oss! Vi kan hjälpa till med vardagslydnadsträning, aktivering, valpträning eller vad du själv önskar och har behov av. Träningen utförs av Fanny Modig, som är utbildad/diplomerad hundcoach. Fanny är även snart färdigutbildad hundpsykolog så du kan även få hjälp med lite större hundproblem som rädsla, stress, aggressivitet etc.

Hundkurser på Gotland (i Ljugarn)

Hundkurser på Gotland (i Ljugarn) erbjuds på sommaren, samt efter intresse. När tillräckligt många intresseanmälningar kommit in så bokar vi upp en kurs i samråd med de intresserade. Vi kan erbjuda de flesta kurser i Glada Jyckars kursutbud och kan även skräddarsy ett upplägg som passar era behov. Maila din intresseanmälan till fanny@gladajyckar.se så återkommer vi med förslag till upplägg.

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Här hittar du våra inplanerade kursstarter på Gotland: