Privatträning och hundkurser på Gotland i Ljugarn

Glada Jyckar erbjuder sommartid privatträning och hundkurser på Gotland (i Ljugarn). Är du bosatt eller har sommarboende på Gotland i närheten av Ljugarn? Hör av dig till oss på Glada Jyckar så hjälper vi till att hitta ett upplägg som passar! Inplanerade kursstarter hittar du längst ner på denna sida.

Under 2018 befinner sig Fanny Modig i Ljugarn på Gotland under följande perioder och är då tillgänglig för bokning av privatlektioner (se priser etc under rubriken Privatträning i huvudmenyn):

  • 27 februari – 4 mars 2018
  • 30 mars – 6 april 2018
  • 19 juni – 15 juli samt 30 juli – 3 augusti 2018

Kontakta Fanny på fanny@gladajyckar.se eller 0703-651 651 om du vill boka in privatlektioner på Gotland eller om du är intresserad av någon kurs där.

Glada Jyckar - Hundkurser på Gotland - Eddie njuter av sommaren

Privatträning på Gotland (i Ljugarn)

I Ljugarn finns många hundar och hundägare, både bofasta och sommarboende, och flera av dem är redan kunder hos oss! Vi kan hjälpa till med vardagslydnadsträning, aktivering, valpträning eller vad du själv önskar och har behov av. Träningen utförs av Fanny Modig, som är utbildad/diplomerad hundcoach och hundpsykolog. Du kan även få hjälp med större hundproblem som rädsla/osäkerhet, stress, aggressivitet etc.

Hundkurser på Gotland (i Ljugarn)

Hundkurser på Gotland (i Ljugarn) erbjuds på sommaren, samt efter intresse. När tillräckligt många intresseanmälningar kommit in så bokar vi upp en kurs i samråd med de intresserade. Vi kan erbjuda de flesta kurser i Glada Jyckars kursutbud och kan även skräddarsy ett upplägg som passar era behov. Maila din intresseanmälan till fanny@gladajyckar.se så återkommer vi med förslag till upplägg.

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Här hittar du våra inplanerade kursstarter på Gotland:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print