Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Stockholm City & Hundudden/Djurgården

I city (med omnejd) håller vi framför allt hundkurser i Tessinparken och på mysiga hundcafét Himmelska Hundar, samt på fantastiska anläggningen Hunduddens Träningscenter på Djurgården. Se respektive kursbeskrivning för information om aktuell plats. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i city och på Djurgården.

Här hittar du våra inplanerade hundkurser i Stockholm City och på Hundudden/Djurgården:


Hitta till Glada Jyckar i Stockholm City och på Hundudden/Djurgården

Tessinparken och Himmelska Hundar

Vid kurser på Östermalm i Stockholm city, så håller vi till i Tessinparkens västra del. Vi samlas utanför hundcaféet Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan 13. Se punkt 1 på kartan nedan. Vissa kurser/aktiviteter hålls även inne på Himmelska Hundar. Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hunduddens Träningscenter på Djurgården

Hunduddens Träningscenter ligger centralt i Stockholm på Norra Djurgården nära Kaknästornet. Adressen är Hunduddsvägen 31 (punkt 1 på kartan nedan). Om du åker kommunalt hit så tar du buss 69 och kliver av vid hållplats Kaknästornet. Följ sedan gångvägen på vänster sida om Hunduddsvägen, förbi hästhagar och ett stall på höger sida. Efter 850 meter är du framme vid träningsplanen och Hunduddens Träningscenter. Om du kommer med bil så kör du in vid bommen och parkerar längs vägen eller på parkeringen vid skolhuset. Är det fullt kan man även parkera längs Hunduddsvägen.

Vänligen observera att det är en förskola i två av byggnaderna vid Hunduddens Träningscenter. Visa hänsyn till varandra och plocka upp efter era hundar.

Vasaparken, Stockholm City (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Vasastan, Stockholms city, så samlas vi nedanför hundrastgården i Vasaparkens västra hörn, dvs nära korsningen Odengatan/Torsgatan. Se punkt 1 på kartan nedan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print