Mindfulness för hundälskare

I samarbete med Grounded Minds och Åsa Chaikiat Ståhl har vi den stora glädjen att kunna erbjuda föredrag och kurser i mindfulness för hundägare och andra hundälskare!

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Mindfulness för hundälskare – medveten närvaro i livet med hund

Mindfulness, medveten närvaro, kan höja din livskvalitet, öka din förmåga att fokusera, hjälpa dig att bevara lugnet i stressade situationer och att fatta kloka beslut. Detta genom att öva din förmåga till närvaro i det som är. Livet med hund är fantastiskt och personlighetsutvecklande, men inte alltid enkelt och ibland också utmanande. Men det finns verktyg som underlättar och mindfulness kan vara ett av dem.

  • Är du nyfiken på hur mindfulness kan bidra till ditt liv med hund?
  • Vill du förbättra din relation med din hund och få ett lite härligare hundliv?
  • Vill du uppleva din hund utifrån ditt perspektiv, snarare än ur andras ögon?

På våra kurser och föredrag får du inblick i vad mindfulness är och även konkreta verktyg att arbeta med tillsammans med din hund. De passar både dig som enbart vill öka er gemensamma livskvalitet och dig som vill få verktyg att hantera utmanande vardagssituationer eller vill lyckas på tävling.

Aktiviteterna hålls av Åsa Chaikiat Ståhl och Kicki Fellstenius:

Åsa Chaikat Ståhl är mindfulnessinstruktör, yogalärare, läkare och hängiven hundägare till irländska rescue-hunden Cassie. Åsa arbetar som skolläkare samt driver företaget Grounded Minds AB som arbetar med mindfulness och yoga för företag, skolor och privatpersoner.

Kicki Fellstenius är hundpsykolog och hundinstruktör och utövare av mindfulness. Vid sin sida har hon sin trogna följeslagare beaglen Tage. Kicki driver Glada Jyckar AB som erbjuder privatträning och hundkurser för hundar och deras familjer.

Inplanerade kursstarter:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print