Hundpodden med Kicki & Fanny – En livsstilspodd för hundälskare

Hundpodden med Kicki & Fanny är en livsstilspodd för hundälskare och målet är att höja livskvalitén för hundar och deras familjer genom att bjuda på kunskap och inspiration!

Hundpsykologerna Kicki Fellstenius och Fanny Modig djupdyker i olika ämnen; Hur svårt är det egentligen att få hunden att gå fint i koppel? Hur gör man för att få harmoniska hundmöten och Hur vet man om hunden är lycklig? I första säsongen får vi också följa nyblivna hundägaren Rose-Marie och underbara Pernilla hjälper oss att få in lite mer glamour i hundlivet. Och en massa annat skoj!

Hundpodden med Kicki, Fanny, Eddie och Tage

Säsong 2 av Hundpodden börjar sändas i mitten av september 2018. Kicki & Fanny fortsätter djupdyka i olika spännande teman (som exvis kantarellsök, fyrverkeri- och ljudrädsla, stress/PTSD och hundspråk) varvat med intervjuer både av specialister med kompletterande kompetens (bland annat professor Per Jensen, hundfotograf Åsa Jakobsson, etolog Caroline Alupo m fl) samt med folkkära hundägare som kan inspirera till ett härligt hundliv (exvis Kristin Kaspersen med Minoo, Eric Saade & Nicole Falciani med Frank samt Anna Benson med lilla K). 

Till vår hjälp har vi fantastiska ljudteknikern och producenten Trille Fellstenius och inspelningen görs i hans studio på vackra Blidö i Stockholms skärgård. Trille har även komponerat vår signaturmelodi.

Här hittar du alla avsnitt av Hundpodden med Kicki & Fanny: https://www.acast.com/hundpodden. De finns även i de allra flesta poddappar.

Hundpodden med Kicki & Fanny - logga

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print