Vill du jobba hos Glada Jyckar?

Älskar du hundar, människor och hundträning? Vill du ha världens roligaste jobb? Just nu söker vi inte aktivt efter nya medarbetare, men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga engagerade personer för anställning eller samarbete. 

Vem söker vi?

Det viktigaste är att:

 • Du älskar hundar, människor och hundträning samt vill bidra till att hundar och människor utvecklas tillsammans!
 • Du har gedigen erfarenhet av hundträning, framför allt med egen hund men gärna även med att stötta andra i deras träning.
 • Du har slutfört (eller är på väg att slutföra) en instruktörsutbildning och är medlem i eller har potential och vilja att bli medlem i Sveriges Hundföretagare (www.sverigeshundforetagare.se)
 • Du har en träningsfilosofi baserad på positiv förstärkning och belöning av önskvärda beteenden samt stor respekt och empati för både hund, människa och miljön runt omkring oss
 • Du gillar att lära dig nya saker och vill utvecklas, både när det gäller hundträning och andra personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du dessutom:

 • Har erfarenhet av att hålla valp- och vardagslydnadskurser eller andra hundkurser
 • Aktivt tränar och/eller tävlar i någon hundsport som du kan hålla kurser i minst på aktiveringsnivå, eller är specialintresserad av något annat område inom hundvärlden.
 • Är utbildad hundpsykolog/problemhundskonsult
 • Har kompetens inom något område som kompletterar de kompetensområden vi redan är starka inom. Exempel på kompetensområden kan vara hundfysioterapeut, massage, balansbollsinstruktör, mm.
 • Är kreativ och tycker att det är kul att utveckla nya kurstyper baserat på de kunskaper du har

Din faktiska kunskap och kompetens är viktig, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så att den vi anställer passar så bra som möjligt in med våra kunder och i vårt gäng! Vi tänker oss i första hand att du vill ha detta jobb som en högprioriterad bisyssla vid sidan om studier eller annat jobb, men det kan eventuellt även vara aktuellt om du vill ha detta som ditt huvudsakliga jobb i framtiden.

Om oss

Glada Jyckar erbjuder kurser och privatträningar inom valp- och vardagslydnadsträning, aktivering samt olika hundsporter. Våra kunder är ”vanliga” hundägare och de flesta är inte specialintresserade av hundträning, utan är framför allt intresserade av roliga och nyttiga aktiviteter som ökar livskvaliteten och vardagslydnaden för deras familjehund. Vi lägger stort fokus på att alla kunder ska känna sig välkomna hos oss och att både hundar och människor ska få bästa tänkbara service och bemötande!

Du hittar information om oss som jobbar på Glada Jyckar under rubriken Om oss. Vi är alla instruktörer och/eller hundpsykologer och anslutna till Sveriges Hundföretagare. Vi älskar hundar och människor och brinner för att komma på vad det är som varje hund och människa behöver för att bli supernöjda med den tid och de pengar de investerar hos oss. Var och en jobbar självständigt, men vi samarbetar och stöttar varandra massor! Mer om oss och om Glada Jyckar hittar du på www.gladajyckar.se.

Om jobbet

Jobbet kan anpassas beroende på bakgrund, personlighet och önskemål hos den vi anställer, men i stora drag så innebär jobbet följande:

 • Du ska hålla kurser (och i viss mån även privatträningar) för Glada Jyckars räkning. I arbetsuppgifterna ingår även för- och efterarbete i form av planering, iordningställande av kurslokal före och efter kurs, skrivande av sammanfattningar, mm. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma som exempelvis marknadsföring av kurser, administrativa uppgifter, städning, enklare butiksförsäljning, mm.
 • Huvuddelen av arbetet utförs på kvällar och helger, men planerings- och förberedelsearbete kan göras på annan tid på dygnet.
 • Vi har huvuddelen av våra kurser i Bromma, Stockholm, men även på andra platser i Stockholmsområdet som exempelvis Tessinparken, Täby och Hammarby Sjöstad. Vi väljer platser utifrån var våra kunder (nuvarande och framtida) finns, samt utifrån var våra anställda föredrar att arbeta.
 • Jobbet innebär en timanställning (alternativt uppdrag via egen firma) och tillsammans kommer vi överens om vilken omfattning (allt från en kväll/helgdag i veckan och uppåt är möjligt).

Utöver det formella så lovar vi att du kommer få ett superkul jobb som du kommer längta till och njuta av! Du får dessutom ett helt gäng härliga kollegor som stöttar dig i vått och torrt! Tillsammans kan vi göra Glada Jyckar ännu mer fantastiskt än det är idag!

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan (meritförteckning och personligt brev) och eventuella frågor till kicki@gladajyckar.se. Du är också välkommen att ringa Kicki på 070-682 43 47. Lämna meddelande om jag inte svarar så ringer jag upp när jag har möjlighet. Vi tar emot och hanterar ansökningar löpande, och anställer så fort vi hittar vår nya kollega!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print