Glada Jyckar Medlem är en onlinetjänst med pepp, inspiration, kunskap och nätverkande.

Varje månad fokuserar vi på ett specifikt tema och under månaden får du chansen att utvecklas maximalt inom området. Utöver det månadsspecifika innehållet får du även basmaterial i form av generella träningsråd, grundläggande teori och annat.

Vi drog igång 1 mars 2024 och du har möjlighet att teckna medlemskap löpande. Blir du medlem de fem sista dagarna i en månad får du de dagarna kostnadsfritt så att du inte missar något månaden efter. Klicka här för att komma till anmälan.

”Vi saknade själva något som kunde få oss att träna och aktivera våra hundar även när det känns svårt att få tid och energi att räcka till! Genom den här medlemstjänsten vill vi ge pepp, inspiration, kunskap och gemenskap till alla som vill och behöver! Genom gemenskap och sammanhang blir det roligare och lättare att hålla liv i hundträningen!” – Kicki och Cecilia

Månadens tema

Under mars 2024 får du massor av inspiration och råd kopplat till temat inkallning. Vill du ta tag i inkallningsträningen så att den funkar i alla lägen? Då är det nu det är dags! Oavsett om du inte tränat inkallning tidigare och vill börja från början eller om du har en bra grund och vill se till att inkallningen funkar ännu bättre och i ännu fler situationer så kommer du ha glädje av månadens innehåll. Vi kommer bjuda på teori, övningar, träningsplaner, live Q&A, utmaningar, pepp och en massa annat. Materialet ligger kvar även under april och maj, så du har fortfarande möjlighet att ta del av det. 

Under april 2024 är temat Hundens behov och berikning. Nu får du chansen att tillsammans med oss fundera på hur du kan ge hunden ett så bra liv som möjligt. Vi bjuder bland annat på ett föredrag och varje vecka har ett eget undertema med massor av inspiration. 

Här är planerade teman för resten av året. Det är fortfarande preliminärt så det kan ändras och vi tar självklart emot förslag på teman att ta upp.

  • Maj – Följsamhet i koppel
  • Juni – Smarta lösningar inför semestern
  • Juli – Fys och balansträning för aktiverings skull
  • Augusti – Filtträning, lugn och vänta
  • September – Inlärning till nytta och nöje
  • Oktober – Hundmöten
  • November – Inomhusaktivering i höstmörkret
  • December – Inför jul och nyår

Det månadsspecifika innehållet ligger kvar i tre månader så du har gott om tid att repetera och träna vidare på egen hand (så länge ditt medlemskap är aktivt).

 

Nätverkande

Genom medlemskapet får du även tillgång till ett slutet forum för nätverkande där du kan ladda upp filmer, ta del av andras träning, peppas och bli peppad – eller bara umgås med andra hundälskare i en trygg miljö. 

Kostnad och betalning

Kostnaden är 290 kr per månad eller 2900 kr för ett år (du får alltså 2 månader på köpet om du tecknar årsmedlemskap). Årsmedlemskapet kan betalas årsvis (2900 kr/år) eller månadsvis (242 kr/månad).  Vill du bli medlem? Klicka här för att komma till anmälan. Blir du medlem de fem sista dagarna i en månad får du de dagarna kostnadsfritt så att du inte missar något månaden efter. 

Kicki och Cecilia – Vilka är vi? 

Genom Glada Jyckar Medlem har vi skapat den tjänst som vi själva skulle önska fanns! En tjänst som på ett lättillgängligt och inspirerande sätt får oss att fortsätta träna och aktivera våra hundar, med glädje och i gemenskap med andra!

Kicki Fellstenius är hundpsykolog och driver hundträningsföretaget Glada Jyckar samt Hundpodden med Kicki & Tage. Med sin beagle Tage fokuserar hon bland annat på vardagsträning, hantering och omvårdnad, rallylydnad, tricksträning och vardagsaktivering. Här kan du läsa mer om Kicki

Cecilia Strömberg är hundinstruktör på Glada Jyckar och sprider även kunskap och inspiration via sitt instagramkonto @cecilias_hundliv. Med sin labrador Berra ägnar hon sig bland annat åt vardagsträning, rallylydnad, apportering och styrka som aktivering. Här kan du läsa mer om Cecilia

Vill du hänga med oss? Då ska du hänga med i Glada Jyckar Medlem! Vi lovar; Det kommer bli superkul!

/Kicki & Cecilia

Vi drar igång 1 mars 2024 och du har möjlighet att teckna medlemskap från och med nu. Klicka här för att komma till anmälan.

Har du några frågor om tjänsten. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Vi ser fram emot att få utvecklas tillsammans med dig!

/Kicki & Cecilia