Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Årsta, Hammarby Sjöstad & övriga Söderort

I Söderort håller vi framför allt hundkurser i Storängsparken i Årsta och i hunddagiset Hund i Vått och Torrts lokaler i Hammarby Sjöstad. Även andra platser kan förekomma. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i Söderort.

Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Årsta:

 


Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Hammarby Sjöstad:

 


Hitta till Glada Jyckar i Söderort

I Söderort håller vi framför allt hundkurser i Storängsparken i Årsta och i hunddagiset Hund i Vått och Torrts lokaler i Hammarby Sjöstad. Även andra platser kan förekomma.

Storängsparken, Årsta (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Storängsparken samlas vi på den stora öppna gräsytan, ganska långt söderut i parken (se punkt 1 på kartan nedan).

Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Närmaste hållplats på tvärbanan är Årstaberg (ca 250 m promenad), men även Årstafältet ligger nära (ca 350 m promenad). I Årstaberg stannar även pendeltågen. Det finns också gott om bussar som trafikerar området.

Fredriksdalsgatan 5, Hammarby Sjöstad (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i hunddagiset ”Hund i vått och torrt”s lokaler på Fredriksdalsgatan 5 så är ni välkomna in via den nedre entrén till dagiset. Vi börjar släppa in i lokalen ca 5 minuter innan kursstart (se punkt 1 på kartan nedan).