Apportering

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Apportering som aktivering

Apportering är en rolig och nyttig aktiveringsform och ett bra sätt att bygga upp kontakt och samarbete med sin hund under promenaderna. Perfekt för dig som vill aktivera exempelvis din retriever eller spaniel på ett roligt sätt på promenaderna. Passar dig som har en hund som har ett föremålsintresse och gillar att bära på saker.

Upplägget för våra apporteringskurser varierar, men gemensam nämnare är att vi fokuserar på apportering som rolig aktivering och all träning sker via lek och med positiva metoder och “klickertänk”. Vi vill att hunden skall se apporteringen som en rolig lek.

Grundkurs i apportering som aktivering

Studera beskrivningen för respektive kurs, så hittar du information om plats, max antal deltagare, antal tillfällen och kostnad för kursen.

Exempel på innehåll i GrundKurseN:

  • Att kunna hämta in föremålet och lämna till föraren
  • Markeringar
  • Linjetag och dirigering
  • Stoppsignal
  • Söksignal

Prova på apportering som aktivering

På prova på-kursen i apportering får du prova olika apporteringsövningar som du sen kan ta med dig som aktivering eller fortsätta bygga vidare på hemma.

Apportering som personlig träning

Du kan också boka en personlig apporteringskurs om du vill anpassa tider och innehåll efter just dina önskemål och behov (se Privatträning).

Aktuella kursdatum för våra apporteringskurser

Här hittar du datum för våra inplanerade apporteringskurser. Vi planerar in nya kursstarter efter hand som behov uppstår, så hör gärna av dig även om du inte hittar någon kursstart som passar.

Här hittar du samtliga inplanerade kursstarter: