Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Bromma och övriga Västerort

I Bromma/Västerort håller vi framför allt hundkurser på Solviksängen, Ålstensängen samt i vår lokal på Ålstensgatan 2 i Bromma, men även andra platser kan förekomma. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i Bromma.

Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Bromma:

 


Hitta till Glada Jyckar i Bromma/Västerort

På kartan hittar du alla våra samlingsplatser i Bromma och övriga Västerort:

  • Ålstensgatan 2 – punkt 1 på kartan
  • Ålstensängen – punkt 2 på kartan
  • Solviksängen – punkt 3 på kartan
  • Åkeshov – punkt 4 på kartan

Det är lätt att ta sig till Glada Jyckar i Bromma från hela Västerort (Hässelby, Vällingby, Solna, Sundbyberg, Spånga, Kista, mm), city och områdena utmed tvärbanan (Solna, Stora Essingen, Årsta, Sickla, Johannesfred, mm).

Ålstensgatan 2, Bromma (punkt 1 på kartan ovan)

För att komma till Glada Jyckars lokal på Ålstensgatan 2 kan du med kollektivtrafik åka till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 100 meter att promenera till Glada Jyckar. Du kan också ta tunnelbanans gröna linje till Stora Mossen. Därifrån är det cirka 1,3 km att promenera till Glada Jyckar. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet. Observera att det inte är tillåtet att parkera på innergården vid Glada Jyckar.

Ålstensängen, Bromma (punkt 2 på kartan ovan)

Vid kurser på Ålstensängen så samlas vi på övre delen av ängen, mot Alviksvägen (korsningen Alviksvägen/Per Albins väg). Med kollektivtrafik så åker du till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det cirka 700 meter att promenera till Ålstensängen. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet, exempelvis Per Albins väg och Ålstensgatans nedre del.

Solviksängen, Bromma (punkt 3 på kartan ovan)

Vid kurser på Solviksängen så samlas vi på den delen av ängen som är närmast Solviksbadet, dvs längst bort från Alviksvägen. Med kollektivtrafik så åker du till Smedslättens hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 450 meter att promenera till Solviksängen (via Solviksvägen). Om du åker bil så finns det parkeringsplatser vid Solviksbadet och på Solviksvägen. Om du skriver in “Ålstens skogsväg 21, Bromma” eller “Solviksbadet” i gps’en så hamnar du rätt.

Åkeshov, Bromma (punkt 4 på kartan ovan)

Vid privatlektioner och andra aktiviteter i Åkeshov så ses vi i Svans i Balans lokaler på Åkeshovs gårdsväg 6 i Bromma. Parkeringsplats finns precis utanför och Åkeshovs tunnelbanestation ligger ca 100 meter bort.