Klicka här för övergripande information om våra kurser

Onlinekurser, föredrag och andra aktiviteter online

Här hittar du alla våra onlineföredrag och onlinekurser! Vi erbjuder självklart samma höga kvalitet på våra online-aktiviteter som vi har på våra traditionella kurser och föredrag.

Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker med Kicki – Självstudiekurs Online

Onlinekursen Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker med Kicki Fellstenius är en kombination av det bästa från Glada Jyckars vardagslydnads- och aktiveringskurser. Dessutom har vi lagt till ett antal "life hacks" eller "abrovinker" som kan underlätta vardagen med din hund.

Du får massor av verktyg, övningar och tips på träning som är enkel att göra i vardagen och som leder till att din hund blir harmonisk och fungerar bra i vanliga vardagliga situationer. Övningarna går att anpassa efter olika hundars behov och förkunskaper.

Vi går igenom områden som inkallning, stadga, aktivering/mental stimulans, kontakt/följsamhet, gå fint vid sidan, hundmöten, passivitet/nedvarvning, koppelträning, att inte hoppa, att inte skälla och att träna hunden att frivilligt ta på sig sele, munkorg, etc.

Läs mer om kursen här

Apportering för aktivering med Cecilia - Självstudiekurs online

Onlinekursen Apportering för aktivering med Cecilia är en kurs för dig som vill hålla på med apportering men inte är intresserad av jakt. Du behöver inte en apporterande ras för att gå kursen. Alla hundar kan utföra innehållet i kursen. Har du en hund som gillar att bära på saker så kan det vara en hint om att apportering är något för er.

Vi går igenom grunderna i apportering. Alltså att hunden ska kunna sitta och vänta på att du slänger ut ett föremål och sedan hämta det och lämna det i din hand. Du får också tips på hur du kan använda apportering som aktivering i vardagen.

Du får massor av verktyg, övningar och tips på träning. Cecilia visar med oerfarna hundar och med en erfaren hund så att ni får se hur de olika stegen i övningarna kan se ut. Du gör övningarna i din egen takt när du vill. Vi rekommenderar att du lägger ca 1-2 veckors träning per kapitel.

Läs mer om kursen här

Har du frågor om våra onlinekurser?

Har du några frågor om våra online-kurser? Tveka inte att kontakta oss på kurs@gladajyckar.se.

Här hittar du våra inplanerade online-föredrag:

 

Våra webbaserade föredrag sänds via Zoom, som är ett enkelt verktyg för er att använda. Via en enkel installation får du en app i din mobil eller dator där du kan följa med i föredraget och ställa frågor muntligt eller via en chatt-funktion. Om du inte vill installera appen finns det möjlighet att delta i Zoom-möten via Google Chrome, helt utan någon lokal installation. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att kunna delta i föredraget, utan får en länk att klicka på för att komma igång.

Hund som deltar i onlinekurser
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print