25% SOMMAR-RABATT PÅ ”Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker”

Klicka här för övergripande information om våra kurser

Onlinekurser, föredrag och andra aktiviteter online

Här hittar du alla våra onlineföredrag och onlinekurser! Vi erbjuder självklart samma höga kvalitet på våra online-aktiviteter som vi har på våra traditionella kurser och föredrag.

Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker med Kicki – Självstudiekurs Online NU 1.462:- (ORD. 1.950:-) UPPGE: sommar2022

Onlinekursen Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker med Kicki Fellstenius är en kombination av det bästa från Glada Jyckars vardagslydnads- och aktiveringskurser. Dessutom har vi lagt till ett antal "life hacks" eller "abrovinker" som kan underlätta vardagen med din hund.

Du får massor av verktyg, övningar och tips på träning som är enkel att göra i vardagen och som leder till att din hund blir harmonisk och fungerar bra i vanliga vardagliga situationer. Övningarna går att anpassa efter olika hundars behov och förkunskaper.

Vi går igenom områden som inkallning, stadga, aktivering/mental stimulans, kontakt/följsamhet, gå fint vid sidan, hundmöten, passivitet/nedvarvning, koppelträning, att inte hoppa, att inte skälla och att träna hunden att frivilligt ta på sig sele, munkorg, etc.

Läs mer om kursen här

Apportering för aktivering med Cecilia - Självstudiekurs online

25% SOMMAR-RABATT PÅ "Apportering för aktivering med Cecilia" NU 713:- (ORD. 950:-) Uppge: sommar 2022

Onlinekursen Apportering för aktivering med Cecilia är en kurs för dig som vill hålla på med apportering men inte är intresserad av jakt. Du behöver inte en apporterande ras för att gå kursen. Alla hundar kan utföra innehållet i kursen. Har du en hund som gillar att bära på saker så kan det vara en hint om att apportering är något för er.

Vi går igenom grunderna i apportering. Alltså att hunden ska kunna sitta och vänta på att du slänger ut ett föremål och sedan hämta det och lämna det i din hand. Du får också tips på hur du kan använda apportering som aktivering i vardagen.

Du får massor av verktyg, övningar och tips på träning. Cecilia visar med oerfarna hundar och med en erfaren hund så att ni får se hur de olika stegen i övningarna kan se ut. Du gör övningarna i din egen takt när du vill. Vi rekommenderar att du lägger ca 1-2 veckors träning per kapitel.

Läs mer om kursen här

Föredrag: Fem nycklar till ett harmoniskt hundliv - med Kicki Fellstenius (förinspelat, titta i din egen takt)

NU 142:50 (ORD. 190:-) UPPGE: 25RABATT

Föredraget "Fem nycklar till ett harmoniskt hundliv" är baserat på de erfarenheter hundpsykologen Kicki Fellstenius samlat på sig genom åren i sitt arbete med tusentals hundar och hundägare på kurser och privatlektioner. Det finns inga universallösningar när det gäller hundträning, men det finns några generella nycklar som gäller oavsett om du vill lära din hund något nytt eller om du vill lösa ett problem. Du får kunskap om de generella nycklarna och om vad som krävs för att få en harmonisk hund som fungerar bra i vardagen och lyssnar när det behövs!

Praktisk inlärningsteori varvas med konkreta exempel på förhållningssätt och övningar som leder er i rätt riktning. Målet är att du själv ska få de verktyg du behöver för att kunna hitta rätt väg framåt för dig och din vovve, oavsett om det handlar om att lära hunden något nytt eller bli av med ett problem.

Föredraget hålls i en lättsam ton. Nycklarna åskådliggörs med många specifika exempel som de allra flesta kan känna igen sig i. Föredragen riktar sig både till blivande, nyblivna och gamla inbitna hundägare.

Föredraget är 1,5 timme långt och du har tillgång till det i 3 månader.

Har du frågor om våra onlinekurser?

Har du några frågor om våra online-kurser? Tveka inte att kontakta oss på kurs@gladajyckar.se.

Här hittar du våra inplanerade online-föredrag:

 

Vi lägger ut nya föredrag löpande och här är några exempel på föreläsningsteman som vi ofta erbjuder:

  • Ensamhetsträning och separationsångest
  • Oönskat skällande
  • Harmoniska hundmöten
  • Koppelträning
  • Inkallning och lösträning
  • Trygg och rolig hantering
  • Samarbete för en bättre relation
  • Aktivera mera
  • Smarta belöningar
  • Fem nycklar till ett harmoniskt hundliv

Hör gärna av dig om du saknar ett föredrag på något visst tema så försöker vi planera in det.

Våra webbaserade föredrag sänds via Zoom, som är ett enkelt verktyg för er att använda. Via en enkel installation får du en app i din mobil eller dator där du kan följa med i föredraget och ställa frågor muntligt eller via en chatt-funktion. Om du inte vill installera appen finns det möjlighet att delta i Zoom-möten via Google Chrome, helt utan någon lokal installation. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att kunna delta i föredraget, utan får en länk att klicka på för att komma igång.

Hund som deltar i onlinekurser