Klicka här för övergripande information om våra kurser

Onlinekurser, föredrag och andra aktiviteter online

Här hittar du alla våra onlineföredrag och onlinekurser! Vi erbjuder självklart samma höga kvalitet på våra online-aktiviteter som vi har på våra traditionella kurser och föredrag.

Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker – Självstudiekurs Online

JUST NU 25% RABATT på Onlinekursen!!
Uppge HOST21 när du bokar!

Onlinekursen Vardagsträning, Aktivering & Abrovinker med Kicki Fellstenius är en kombination av det bästa från Glada Jyckars vardagslydnads- och aktiveringskurser. Dessutom har vi lagt till ett antal "life hacks" eller "abrovinker" som kan underlätta vardagen med din hund.

Du får massor av verktyg, övningar och tips på träning som är enkel att göra i vardagen och som leder till att din hund blir harmonisk och fungerar bra i vanliga vardagliga situationer. Övningarna går att anpassa efter olika hundars behov och förkunskaper.

Vi går igenom områden som inkallning, stadga, aktivering/mental stimulans, kontakt/följsamhet, gå fint vid sidan, hundmöten, passivitet/nedvarvning, koppelträning, att inte hoppa, att inte skälla och att träna hunden att frivilligt ta på sig sele, munkorg, etc.

Läs mer om kursen här

Upplägget för våra onlinekurser varierar, men det vanligaste är att vi släpper ett kapitel per vecka och att varje kapitel innehåller ett antal avsnitt. Ett avsnitt kan bestå av antingen ett teoripass eller praktiska övningar, båda i form av en film som du även får sammanfattad i textform.

Har du några frågor om våra online-kurser? Tveka inte att kontakta oss på kurs@gladajyckar.se.

Här hittar du våra inplanerade online-föredrag:

 

Våra webbaserade föredrag sänds via Zoom, som är ett enkelt verktyg för er att använda. Via en enkel installation får du en app i din mobil eller dator där du kan följa med i föredraget och ställa frågor muntligt eller via en chatt-funktion. Om du inte vill installera appen finns det möjlighet att delta i Zoom-möten via Google Chrome, helt utan någon lokal installation. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att kunna delta i föredraget, utan får en länk att klicka på för att komma igång.

Hund som deltar i onlinekurser
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print