Hundkurser

Hundkurser, föredrag och andra aktiviteter

Glada Jyckar erbjuder ett rikt utbud av hundkurser och andra aktiviteter. Här är alla typer av hundar och människor välkomna och det är ni som står i centrum för vår verksamhet! För oss är det självklart att ge allt för att du och din hund ska trivas på kursen och få utbildning som är väl anpassad efter era förkunskaper, önskemål och behov!

Små grupper och individanpassad hjälp

På Glada Jyckars hundkurser hålls grupperna tillräckligt små för att alla ska kunna få individanpassad hjälp. Det är aldrig fler än 8 deltagare per kurs och för många kurstyper är maxantalet lägre (se respektive kursbeskrivning).

Hela familjen är välkommen

Hela familjen är välkommen utan extra kostnad, eftersom det ur hundens perspektiv är positivt om alla i familjen skaffar sig en gemensam syn på samvaron med hunden. Vid våra inomhuskurser kan det bli lite trångt om alla familjemedlemmar är med, men vi löser det på bästa sätt. På vissa hundkurser kan begränsningar i antal människor/hund förekomma (pga utrymme i lokalen exempelvis), men det framgår i så fall i kursens beskrivning.

Mysig lokal och vackra omgivningar

Vi håller till inomhus i vår mysiga lokal på Ålstensgatan i Bromma eller ute i de vackra omgivningarna på Solviksängen, Ålstensängen och i Ålstensskogen. Vi har också kurser i  Stockholm city i exempelvis Tessinparken och på cafét Himmelska Hundar. I Hammarby Sjöstad håller vi till i Lumaparken samt i Hund i Vått och Torrts lokaler på Fredriksdalsgatan. Tack vare kursplatsernas strategiska placering vid Nockebybanan, tvärbanan och tunnelbana så är det lätt att ta sig till oss från Västerort, Söderort och hela Stockholms City. Här hittar du vägbeskrivning till alla våra kursplatser.

Hundkurser

Aktuella hundkurser och andra aktiviteter

Du hittar aktuella hundkurser och kursstarter under respektive rubrik samt i kurslistan nedan. Vi planerar in nya kurstyper och kursstarter efter hand, så hör gärna av dig om du inte hittar något datum som passar eller om du har tips eller önskemål på kurser som du inte hittar i kursutbudet idag!

Kurschema

Här hittar du samtliga inplanerade kursstarter och andra aktiviteter (alla kategorier och alla kursplatser):