Våra instruktörer

Kicki är hundinstruktör och senior hundpsykolog och håller främst till i Bromma och online. Vid sin sida har hon snyggingen Tage the Beagle.

Monica är hundinstruktör och hundpsykolog och håller kurser i Bromma och Årsta. Med på bilden är hennes charmiga Portugisiska vattenhund Sheldon

Cecilia är hundinstruktör och håller kurser i Bromma och online. Vid sin sida har hon sin stiliga Engelska springer spaniel Diesel.

Camilla är hundinstruktör,  friskvårdscoach och snart hundpsykolog och håller kurser i Täby och Bromma. Med på bilden är hennes sötnos Blenda.

Mikaela är hundinstruktör och hundpsykolog och håller kurser i Bromma. I knät sitter charmtrollen Henry (Bichon Havanais) och Ture (Pudel).

Mari är hundinstruktör och hundpsykolog och håller kurser i Årsta. I sin famn har hon sin älskade dvärgschnauzer Greta the Great.

Här hittar du samtliga inplanerade kursstarter och andra aktiviteter (alla kategorier och alla kursplatser):

Privatträning/ rådgivning online:

Vår hundpsykolog Kicki Fellstenius erbjuder rådgivning online till en kostnad av 500 kr för 25 min (boka 2 pass efter varandra om du vill boka 55 min för 1000 kr). 

Även våra andra instruktörer/hundpsykologer kan i mån av tid erbjuda onlinerådgivning. Kontakta oss via kurs@gladajyckar.se för bokning och information.