Basen för vår verksamhet är vår mysiga lokal på Ålstensgatan i Bromma. Där håller vi många av våra privatkonsultationer, en del av våra kurser och föredrag och så har vi en liten butik där vi säljer leksaker, hundgodis, selar, mm. Vi håller även kurser på många andra platser runtom i Stockholm. Nedan hittar du karta och vägbeskrivning till våra vanligaste kursplatser. Kontrollera din bokningsbekräftelse och hör av dig till oss om du är osäker på var just din kurs hålls.

Här hittar du vägbeskrivning och karta till Glada Jyckar i:

Bromma/Västerort
Årsta/Söderort
Stockholm City & Hundudden/Djurgården
Täby/Norrort
Lidingö
Blidö, Norrtälje
Ljugarn, Gotland

Hitta till Glada Jyckar i Bromma/Västerort

På kartan hittar du alla våra samlingsplatser i Bromma och övriga Västerort:

  • Ålstensgatan 2 – punkt 1 på kartan
  • Ålstensängen – punkt 2 på kartan
  • Solviksängen – punkt 3 på kartan

Det är lätt att ta sig till Glada Jyckar i Bromma från hela Västerort (Hässelby, Vällingby, Solna, Sundbyberg, Spånga, Kista, mm), city och områdena utmed tvärbanan (Solna, Stora Essingen, Årsta, Sickla, Johannesfred, mm).

Ålstensgatan 2, Bromma (punkt 1 på kartan ovan)

För att komma till Glada Jyckars lokal på Ålstensgatan 2 kan du med kollektivtrafik åka till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 100 meter att promenera till Glada Jyckar. Du kan också ta tunnelbanans gröna linje till Stora Mossen. Därifrån är det cirka 1,3 km att promenera till Glada Jyckar. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet. Observera att det inte är tillåtet att parkera på innergården vid Glada Jyckar.

Ålstensängen, Bromma (punkt 2 på kartan ovan)

Vid kurser på Ålstensängen så samlas vi på övre delen av ängen, mot Alviksvägen (korsningen Alviksvägen/Per Albins väg). Med kollektivtrafik så åker du till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det cirka 700 meter att promenera till Ålstensängen. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet, exempelvis Per Albins väg och Ålstensgatans nedre del.

Solviksängen, Bromma (punkt 3 på kartan ovan)

Vid kurser på Solviksängen så samlas vi på den delen av ängen som är närmast Solviksbadet, dvs längst bort från Alviksvägen. Med kollektivtrafik så åker du till Smedslättens hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 450 meter att promenera till Solviksängen (via Solviksvägen). Om du åker bil så finns det parkeringsplatser vid Solviksbadet och vid dagiset. Om du skriver in “Ålstens skogsväg 19, Bromma” i gps’en så hamnar du rätt.

Hitta till Glada Jyckar i Stockholm City och på Hundudden/Djurgården

Tessinparken och Himmelska Hundar

Vid kurser på Östermalm i Stockholm city, så håller vi till i Tessinparkens västra del. Vi samlas utanför hundcaféet Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan 13. Se punkt 1 på kartan nedan. Vissa kurser/aktiviteter hålls även inne på Himmelska Hundar. Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hunduddens Träningscenter på Djurgården

Hunduddens Träningscenter ligger centralt i Stockholm på Norra Djurgården nära Kaknästornet. Adressen är Hunduddsvägen 31 (punkt 1 på kartan nedan). Om du åker kommunalt hit så tar du buss 69 och kliver av vid hållplats Kaknästornet. Följ sedan gångvägen på vänster sida om Hunduddsvägen, förbi hästhagar och ett stall på höger sida. Efter 850 meter är du framme vid träningsplanen och Hunduddens Träningscenter. Om du kommer med bil så kör du in vid bommen och parkerar längs vägen eller på parkeringen vid skolhuset. Är det fullt kan man även parkera längs Hunduddsvägen.

Vänligen observera att det är en förskola i två av byggnaderna vid Hunduddens Träningscenter. Visa hänsyn till varandra och plocka upp efter era hundar.

Vasaparken, Stockholm City (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Vasastan, Stockholms city, så samlas vi nedanför hundrastgården i Vasaparkens västra hörn, dvs nära korsningen Odengatan/Torsgatan. Se punkt 1 på kartan nedan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hitta till Glada Jyckar i Årsta

I Årsta/Söderort håller vi hundkurser i våra egna lokaler på Järnlundsvägen 2 samt i Storängsparken i Årsta. Även andra platser kan förekomma.

Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Närmaste hållplats på tvärbanan är Årstaberg (ca 250 m promenad till Järnlundsvägen 2), men även Årstafältet ligger nära (ca 350 m promenad). I Årstaberg stannar även pendeltågen. Det finns också gott om bussar som trafikerar området.

Järnlundsvägen 2, Årsta (punkt 1 på kartan nedan)

Våra inomhuskurser i Årsta hålls i våra egna lokaler på Järnlundsvägen 2 (se punkt 1 på kartan nedan).

Ingången till lokalen är från gaveln på ett flerfamiljhus. Parkeringsmöjligheter finns på parkeringsplatsen precis utanför, samt på gatorna i närområdet (glöm inte att kolla regler för p-avgift).

Storängsparken, Årsta (punkt 2 på kartan nedan)

Vid kurser i Storängsparken samlas vi på den stora öppna gräsytan, ganska långt söderut i parken (se punkt 2 på kartan nedan).

Hitta till Glada Jyckar i Täby/Norrort

Näsby, Täby

Många av våra kurser i Täby/Danderyd håller vi i närheten av Näsby Slott (se punkt 1 på kartan nedan). Vi samlas på parkeringen bakom Näsby slott. Kör in på själva slottsområdet, när du passerar Friskis & Svettis fortsätter du rakt fram förbi slottet tills du kommer till parkeringen. Vi håller kursen på gräsmattan ner mot vattnet. Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Näsby från hela Täby, Danderyd och övriga norrort, antingen med bil eller kollektivtrafik. Med kollektivtrafik så är närmaste hållplats Näsby Allé på Roslagsbanan (se https://sl.se/). Därifrån är det cirka 200 meter till samlingsplatsen.

Gribbylund, Täby

Under vintern håller vi några av våra kurser i Frösunda Activera hundcenter i Täby (se punkt 2 på kartan nedan). Kommer du med bil kan du använda någon av parkeringarna uppmärkta med Hundcenter eller Lafina. Ingången är på framsidan precis vid trappan till ovanvåningen.  Med kollektivtrafiken är närmsta hållplats Lansen, därifrån är det ca 100 meter till lokalen.

Ensta, Täby

Kursplatsen vid Ensta i Täby ligger vid Ensta krogs motionsområde (se punkt 3 på kartan) där det finns gott om upplysta platser att hålla kurs på även under vinterhalvåret. Vi träffas på den stora parkeringen och tar oss tillsammans till kursplatsen. Kommer du med buss är närmsta hållplats Ensta Krog som stannar precis utanför.

Hitta till Glada Jyckar på Lidingö

Vi håller kurser på lite olika platser på Lidingö, bland annat i Elfvik, på Fågelöudde och i Killingeparken. Se kartan och detaljer nedan.

Elfvik, Lidingö (punkt 1 på kartan nedan)

I Elfvik samlas vi vid lilla fotbollsplanen/gräsängen på vänster sida om Skogshemsvägen (se punkt 1 på kartan nedan). Buss stannar på Elfviksvägen precis bredvid samlingsplatsen. Hållplatsen heter Skogshem (se https://sl.se/).

Fågelöudde, Lidingö (punkt 2 på kartan nedan)

Vid kurser på Fågelöudde samlas vi vid badets stora parkering på Fågelöuddevägen. Buss stannar på Elfviksvägen precis där Fågelöuddevägen går in. Hållplatsen heter Fågelöuddevägen (se https://sl.se/) och det är ca 600 meter att promenera till samlingsplatsen.

Killingeparken, Lidingö (punkt 3 på kartan nedan)

Vid kurser i Killingeparken samlas vi i den delen av parken som är mitt emot Kolmårdsvägen 1 (se punkt 3 på kartan nedan). Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Killingeparken från hela Lidingö, antingen med bil eller kollektivtrafik. Om du vill åka kollektivtrafik så tar du tåg från Ropsten mot Gåshaga och stiger av vid Käppala station (se https://sl.se/). Därifrån är det cirka 300 meters promenad förbi Ica till samlingsplatsen. Om du kör bil så finns parkeringsplatser vid Ica och på gatorna i närområdet.

Hitta till Glada Jyckar på Blidö, Stockholms Skärgård/Norrtälje

Blidö Idrottsplats (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser på Blidö samlas vi vid idrottplatsen på den stora grusplanen. Parkering finns utanför klubbstugan och vi har tillgång till toaletter mm där. Det går även att ta sig med buss 634 från Norrtälje och närmaste hållplats är Fällgate. Det går även smidigt att ta sig med buss hela vägen från Stockholm till Blidö Idrottsplats. Eller kanske det mysigaste alternativet av dem alla; Ta Waxholmsbåten hit och passa på att njuta ordentligt av resan! Hör av dig om du vill ha hjälp med att hitta lämpligt boende i samband med en kurs på Blidö! 

Hitta till Glada Jyckar i Ljugarn på Gotland

Pumphuset/vattentornet i Ljugarn (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Ljugarn på Gotland samlas vi på parkeringen vid pumphuset (fd. vattentornet) som ligger på höger sida när man kör in i Ljugarn (se punkt 1 på kartan nedan). Om du tar dig till Ljugarn med buss så stannar den vid Handelsboden som ligger ett par hundra meter från samlingsplatsen. Åker du bil och använder gps är adressen Storvägen 119, 62 365 Ljugarn.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print