Basen för vår verksamhet är vår mysiga lokal på Ålstensgatan i Bromma. Där håller vi många av våra privatkonsultationer, en del av våra kurser och föredrag och så har vi en liten butik där vi säljer leksaker, hundgodis, selar, mm. Vi håller även kurser på många andra platser runtom i Stockholm samt online. Nedan hittar du karta och vägbeskrivning till våra vanligaste kursplatser. Kontrollera din bokningsbekräftelse och hör av dig till oss om du är osäker på var just din kurs hålls.

Här hittar du vägbeskrivning och karta till Glada Jyckar i:

Bromma/Västerort
Årsta/Hammarby Sjöstad/Söderort
Täby/Norrort
Gotland
Blidö

Hitta till Glada Jyckar i Bromma/Västerort

På kartan hittar du alla våra samlingsplatser i Bromma och övriga Västerort:

  • Ålstensgatan 2 – punkt 1 på kartan
  • Ålstensängen – punkt 2 på kartan
  • Solviksängen – punkt 3 på kartan
  • Åkeshov – punkt 4 på kartan

Det är lätt att ta sig till Glada Jyckar i Bromma från hela Västerort (Hässelby, Vällingby, Solna, Sundbyberg, Spånga, Kista, mm), city och områdena utmed tvärbanan (Solna, Stora Essingen, Årsta, Sickla, Johannesfred, mm).

Ålstensgatan 2, Bromma (punkt 1 på kartan ovan)

För att komma till Glada Jyckars lokal på Ålstensgatan 2 kan du med kollektivtrafik åka till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 100 meter att promenera till Glada Jyckar. Du kan också ta tunnelbanans gröna linje till Stora Mossen. Därifrån är det cirka 1,3 km att promenera till Glada Jyckar. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet. Observera att det inte är tillåtet att parkera på innergården vid Glada Jyckar.

Ålstensängen, Bromma (punkt 2 på kartan ovan)

Vid kurser på Ålstensängen så samlas vi på övre delen av ängen, mot Alviksvägen (korsningen Alviksvägen/Per Albins väg). Med kollektivtrafik så åker du till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det cirka 700 meter att promenera till Ålstensängen. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet, exempelvis Per Albins väg och Ålstensgatans nedre del.

Solviksängen, Bromma (punkt 3 på kartan ovan)

Vid kurser på Solviksängen så samlas vi på den delen av ängen som är närmast Solviksbadet, dvs längst bort från Alviksvägen. Med kollektivtrafik så åker du till Smedslättens hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 450 meter att promenera till Solviksängen (via Solviksvägen). Om du åker bil så finns det parkeringsplatser vid Solviksbadet och på Solviksvägen. Om du skriver in ”Ålstens skogsväg 21, Bromma” eller ”Solviksbadet” i gps’en så hamnar du rätt.

Åkeshov, Bromma (punkt 4 på kartan ovan)

Vid privatlektioner och andra aktiviteter i Åkeshov så ses vi i Svans i Balans lokaler på Åkeshovs gårdsväg 6 i Bromma. Parkeringsplats finns precis utanför och Åkeshovs tunnelbanestation ligger ca 100 meter bort.

Hitta till Glada Jyckar i Söderort

I Söderort håller vi framför allt hundkurser i Storängsparken i Årsta och i hunddagiset Hund i Vått och Torrts lokaler i Hammarby Sjöstad. Även andra platser kan förekomma.

Storängsparken, Årsta (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Storängsparken samlas vi på den stora öppna gräsytan, ganska långt söderut i parken (se punkt 1 på kartan nedan).

Det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Närmaste hållplats på tvärbanan är Årstaberg (ca 250 m promenad), men även Årstafältet ligger nära (ca 350 m promenad). I Årstaberg stannar även pendeltågen. Det finns också gott om bussar som trafikerar området.

Fredriksdalsgatan 5, Hammarby Sjöstad (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i hunddagiset ”Hund i vått och torrt”s lokaler på Fredriksdalsgatan 5 så är ni välkomna in via den nedre entrén till dagiset. Vi börjar släppa in i lokalen ca 5 minuter innan kursstart (se punkt 1 på kartan nedan).

Hitta till Glada Jyckar i Täby/Norrort

Hägernäs, Täby

Många av våra kurser i Täby/Danderyd håller vi i närheten av Hägernäs IP vid Hägernäs Strand (se punkt 2 på kartan nedan). Vi samlas i Sjöflygparken vid parkeringen till Hägernäs IP, dvs i norra delen av parken upp emot Sjöflygvägen till. Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Hägernäs från hela Täby, Danderyd och övriga norrort, antingen med bil eller kollektivtrafik. Parkering finns på parkeringsplatsen vid Hägernäs IP samt på gatorna i närområdet. Med kollektivtrafik så är närmaste busshållplats Flygkårsvägen. Därifrån är det cirka 200 meter till samlingsplatsen. Från busshållplatsen Flygsvängen vid Hägernäs trafikplats på E18 (där fler bussar stannar) är det ca 500 meter till samlingsplatsen.

Ensta, Täby

Kursplatsen vid Ensta i Täby ligger vid Ensta krogs motionsområde (se punkt 1 på kartan) där det finns gott om upplysta platser att hålla kurs på även under vinterhalvåret. Vi träffas på den stora parkeringen och tar oss tillsammans till kursplatsen. Kommer du med buss är närmsta hållplats Ensta Krog som stannar precis utanför.

Hitta till Glada Jyckar på Blidö, Stockholms Skärgård/Norrtälje

Parkudden, Sundbergs väg 3 (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser på Blidö håller vi till på ängen vid Sundbergs väg 3 på Parkudden på östra sidan av ön (mot Bromskär till), se punkt 1 på kartan nedan. Det går att ta sig hit med buss 634 från Norrtälje (ca 1 km promenad från hpl Parkuddsvägen), bil eller ev egen båt (med en mindre båt går det lägga till vid vår badbrygga – säg till i förväg i så fall så att det säkert finns plats). Parkering finns runt omkring ängen och huset vid ängen. I samband med kurs sätter vi upp skyltar som visar vägen från Bromskärsvägen. 

Vill du ha en riktigt härlig skärgårdsvistelse med övernattning så kan jag varmt rekommendera vandrarhemmet på Blidö Brygga och Bistro (www.blidobryggabistro.se) som har flera hundvänliga rum. Du kan också ta Waxholmsbåten hit och passa på att njuta ordentligt av resan!

 

Hitta till Glada Jyckar på Gotland

Tallunden i Visby (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Visby på Gotland håller vi bland annat till i Tallunden som i ligger centralt i Visby (se punkt 1 på kartan). 

STF Rävhagen i Visby (punkt 2 på kartan nedan)

Våra spårkurser i Visby håller vi i skogen vid STF Rävhagen (se punkt 2 på kartan). 

 

Badhusparken i Slite (punkt 1 på kartan nedan)

I Slite håller vi kurserna i Badhusparken (se punkt 1 på kartan).