Hitta till Glada Jyckar

Basen för vår Stockholmsverksamhet är vår mysiga lokal på Ålstensgatan i Bromma. Där håller vi många av våra privatkonsultationer, en del av våra kurser och föredrag och så har vi en liten butik där vi säljer leksaker, hundgodis, selar, mm. Många av våra kurser håller vi utomhus på olika platser framför allt i Bromma, Hammarby Sjöstad, Täby/Danderyd och i Stockholm City. Nedan hittar du karta och vägbeskrivning till våra vanligaste kursplatser. Kontrollera din bokningsbekräftelse om du är osäker på var just din kurs hålls.

Hitta till Glada Jyckar i Bromma

På kartan hittar du alla våra samlingsplatser i Bromma:

  • Ålstensgatan 2 – punkt 1 på kartan
  • Ålstensängen – punkt 2 på kartan
  • Solviksängen – punkt 3 på kartan

Det är lätt att ta sig till Glada Jyckar i Bromma från hela Västerort (Hässelby, Vällingby, Solna, Sundbyberg, Spånga, Kista, mm), city och områdena utmed tvärbanan (Solna, Stora Essingen, Årsta, Sickla, Johannesfred, mm).

Ålstensgatan 2, Bromma (punkt 1 på kartan ovan)

För att komma till Glada Jyckars lokal på Ålstensgatan 2 kan du med kollektivtrafik åka till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 100 meter att promenera till Glada Jyckar. Du kan också ta tunnelbanans gröna linje till Stora Mossen. Därifrån är det cirka 1,3 km att promenera till Glada Jyckar. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet. Observera att det inte är tillåtet att parkera på innergården vid Glada Jyckar.

Ålstensängen, Bromma (punkt 2 på kartan ovan)

Vid kurser på Ålstensängen så samlas vi på övre delen av ängen, mot Alviksvägen (korsningen Alviksvägen/Per Albins väg). Med kollektivtrafik så åker du till Ålstensgatans hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det cirka 700 meter att promenera till Ålstensängen. Om du tar bilen så finns det parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet, exempelvis Per Albins väg och Ålstensgatans nedre del.

Solviksängen, Bromma (punkt 3 på kartan ovan)

Vid kurser på Solviksängen så samlas vi på den delen som är närmast dagiset, dvs längst bort från Alviksvägen. Med kollektivtrafik så åker du till Smedslättens hållplats på Nockebybanan. Därifrån är det ca 450 meter att promenera till Solviksängen (via Solviksvägen). Om du åker bil så finns det parkeringsplatser vid Solviksbadet och vid dagiset. Om du skriver in ”Ålstens skogsväg 19, Bromma” i gps’en så hamnar du rätt.

Hitta till Glada Jyckar i Stockholm City

Tessinparken, Stockholm City (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser på Östermalm i Stockholm city, så håller vi till i Tessinparkens västra del. Vi samlas utanför hundcaféet Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan 13. Se punkt 1 på kartan nedan. Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Vasaparken, Stockholm City (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser i Vasastan, Stockholms city, så samlas vi nedanför hundrastgården i Vasaparkens västra hörn, dvs nära korsningen Odengatan/Torsgatan. Se punkt 1 på kartan nedan. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan och det finns gott om bussar som stannar i närområdet. Om du tar dig dit med bil så finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hitta till Glada Jyckar i Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 5, Hammarby Sjöstad (punkt 1 på kartan nedan)

Våra inomhuskurser i Hammarby Sjöstad hålls i Hund i vått och torrt’s lokaler på Fredriksdalsgatan 5 (se punkt 2 på kartan nedan).

Lumaparken, Hammarby Sjöstad (punkt 2 på kartan nedan)

Vid kurser och privatlektioner i Lumaparken, Hammarby Sjöstad, så samlas vi på den öppna gräsytan mitt framför amfiteatern, som ligger i västra delen av parken (se punkt 2 på kartan nedan). Till Lumaparken tar du dig enkelt via tvärbanan eller buss 74, hållplats Luma (se https://sl.se/). Närmaste t-banestation är Gullmarsplan. Om du kommer via pendeltåg byter du till tvärbanan vid Årstaberg eller buss vid Stockholms Södra. Tack vare närheten till tvärbana, tunnelbana och buss är det lätt att ta sig till kursplatsen från stora delar av Stockholm som exempelvis Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Enskede, Hagsätra, Farsta, Skarpnäck, Globen-området, Gullmarsplan, Alvik, Sickla, Nacka, Södermalm, Gamla stan etc.  Kommer du med bil finns det parkeringsplatser på gatorna i närområdet.

Hitta till Glada Jyckar i Täby/Danderyd

Näsby, Täby

Huvuddelen av våra kurser i Täby/Danderyd håller vi i närheten av Näsby Slott. Vi samlas på parkeringen bakom Friskis & Svettis i Näsby. Kör in genom grindarna och sväng in vänster och parkera på parkeringen längst in till vänster (dvs längst norrut) (se punkt 1 på kartan nedan).

Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Näsby från hela Täby, Danderyd och övriga norrort, antingen med bil eller kollektivtrafik. Med kollektivtrafik så är närmaste hållplats Näsby Allé på Roslagsbanan (se https://sl.se/). Därifrån är det cirka 200 meter till samlingsplatsen.

Hitta till Glada Jyckar på Blidö, Stockholms Skärgård/Norrtälje

Blidö Idrottsplats (punkt 1 på kartan nedan)

Vid kurser på Blidö samlas vi vid idrottplatsen på den stora grusplanen. Parkering finns utanför klubbstugan och vi har tillgång till toaletter mm där. Det går även att ta sig med buss 634 från Norrtälje och närmaste hållplats är Fällgate. Det går även smidigt att ta sig med buss hela vägen från Stockholm till Blidö Idrottsplats. Eller kanske det mysigaste alternativet av dem alla; Ta Waxholmsbåten hit och passa på att njuta ordentligt av resan! Hör av dig om du vill ha hjälp med att hitta lämpligt boende i samband med en kurs på Blidö!