Hundkurser, föredrag och andra aktiviteter

Hitta din kurs här

Hos oss på Glada Jyckar kan du och din hund utvecklas och ha kul tillsammans! Vi erbjuder ett rikt utbud av hundkurser, föredrag, privatträning och andra roliga och lärorika aktiviteter på flera olika platser i Stockholmsområdet.

Lilla sötnosen Fanny (Malteser/Bichon Havanais) tittar fram över mattes axel

Hos oss är alla hundar och människor välkomna! För oss är det självklart att ge allt för att du och din hund ska trivas på kursen och få utbildning som är väl anpassad efter era förkunskaper, önskemål och behov!

Positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund

Glada Jyckars aktiviteter baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund. Här kan du läsa mer om vår filosofi och våra träningsmetoder. Du och din hund står i centrum och vi erbjuder högsta kvalitet när det gäller kompetens och service. Glada Jyckar är H-märkt och vi är anslutna till Sveriges Hundföretagare. Vi är diplomerade instruktörer, hundpsykologer och/eller etologer och vidareutbildar oss kontinuerligt.

Små grupper och individanpassad hjälp

På Glada Jyckars hundkurser hålls grupperna tillräckligt små för att alla ska kunna få individanpassad hjälp. Det är aldrig fler än 8 deltagare per kurs och för många kurstyper är maxantalet lägre (se respektive kursbeskrivning).

Hela familjen är välkommen

Hela familjen är välkommen utan extra kostnad, eftersom det ur hundens perspektiv är positivt om alla i familjen skaffar sig en gemensam syn på samvaron med hunden. Vid våra inomhuskurser kan det bli lite trångt om alla familjemedlemmar är med, men vi löser det på bästa sätt. På vissa hundkurser kan begränsningar i antal människor/hund förekomma (pga utrymme i lokalen exempelvis), men det framgår i så fall i kursens beskrivning.

Mysiga lokaler och vackra omgivningar

Vi har en egen mysig liten lokal på Ålstensgatan i Bromma där vi håller många av våra kurser. Men vi har även kurser utomhus i de vackra omgivningarna på Solviksängen, Ålstensängen och i Ålstensskogen. Vi har också kurser både inomhus och utomhus på olika platser runt om i Stockholm. Kolla respektive kursbeskrivning för information om platsen. Här hittar du vägbeskrivning till alla våra kursplatser.

Hundkurser