Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser och andra aktiviteter online

ÄNTLIGEN är vi igång och erbjuder föredrag och kurser online! Vi tar med oss samma höga kvalitet in i online-världen som vi har i “vanliga” världen.

Vi erbjuder både föredrag och kurser online. Våra webbaserade föredrag sänds via Zoom, som är ett enkelt verktyg för er att använda. Via en enkel installation får du en app i din mobil eller dator där du kan följa med i föredraget och ställa frågor muntligt eller via en chatt-funktion. Om du inte vill installera appen finns det möjlighet att delta i Zoom-möten via Google Chrome, helt utan någon lokal installation. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att kunna delta i föredraget, utan får en länk att klicka på för att komma igång.

Tage hälsar att det är SUPERBRA med online-kurser!

Upplägget för våra webbaserade kurser varierar, men det vanligaste är att vi släpper en lektion per vecka och att varje lektion innehåller ett lärarlett webbaserat teoripass samt utsänt material i form av text, bild och film. Övningarna kan du göra när och var det passar dig och du har möjlighet att filma och få återkoppling från din instruktör. Du blir även inbjuden till en sluten facebook-grupp där du har möjlighet att interagera med övriga deltagare samt med din instruktör.

Har du några frågor om våra online-kurser? Tveka inte att kontakta oss på kurs@gladajyckar.se.

Här hittar du våra inplanerade online-aktiviteter:

 
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print