Klicka här för övergripande information om våra kurser

Aktuella kursdatum för våra tricks-kurser

Läs mer om våra tricks- och inlärningskurser

Vi planerar in nya kursstarter efter hand som behov uppstår, så hör gärna av dig om du inte hittar någon kursstart som passar. Här hittar du datum för våra inplanerade kurser inom kategorin tricks & inlärning:

Våra kurser inom tricks & inlärning

Tricksträning är en lekfull och kul träningsform som passar alla hundar och människor, eftersom den kan anpassas och utvecklas i all oändlighet. Genom träningen fördjupas relationen och kommunikationsförmågan mellan hund och människa, vilket smittar av sig i vardagen och ger en mer lätthanterlig och följsam hund. Dessutom är tricksen roliga att visa upp för vänner och andra. Hunden mår bra av den mentala stimulansen och blir mer harmonisk och trygg.

Målet med träningen är att lära hunden tricks som den kan utföra på kommando och utan allt för mycket hjälper. Vi vill också lära hunden att genomföra ett antal tricks i serie innan den får sin belöning. Men resan dit är minst lika värdefull som slutmålet! På kursen får ni bland annat tips på hur man lär in olika tricks, hur man kommer över svårigheter på vägen, hur man får hunden att göra rätt tricks, hur vi får den att jobba med färre hjälper, mm.

Upplägget för våra tricks- och inlärningskurser varierar så studera beskrivningen för respektive kurs. Där hittar du information om nivå, antal tillfällen och kostnad för kursen. Vi har har få deltagande hundar på våra trickskurser, så att var och en får personlig hjälp från kursledaren. Vi varvar teori och praktik. Hela familjen är välkommen utan extra kostnad.

Tricksträning med hund