Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges.

Tyvärr är vi alla väldigt fullbokade just nu, så det kan vara svårt att hitta lediga tider. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Våra instruktörer:

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
1150 kr/timme
Onlinerådgivning: 500 kr för 25 min (boka 2 pass efter varandra om du vill boka 55 min för 1000 kr)

Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma och online

Kicki har tyvärr enbart möjlighet att ta emot bokningar för onlinerådgivning just nu, samt uppföljningsträffar med befintliga kunder. Vill du boka en uppföljningstid är du välkommen att maila till kicki@gladajyckar.se.

Mer om Kicki…

Cecilia Strömberg

Senior hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Cecilia kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma och online

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.

Camilla Kandare med sin franska bulldogg Blenda i famnen

Friskvårdscoach / Hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min
Camilla erbjuder privatkonsultationer inom valpträning, vardagsträning och aktivering. I egenskap av canineopat/hundfysioterapeut erbjuder hon också friskvårdsträning och behandlingar. För bokade tider i Åkeshov finns möjlighet att kombinera privatkonsultationer med till exempel balansbollsträning och träning i vattentrask.
I Bromma, Täby och online

Mer om Camilla…

Camilla har tider tillgängliga för privatträning i Bromma, Täby och online; kontakta Camilla på camilla@gladajyckar.se för tidsbokning.

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Monica kan hjälpa till med Nose Work, valpträning,  vardagsträning, aktivering, problemutredningar, mm.

I Bromma och online

Mer om Monica…

Monica har tider tillgängliga för privatträning i Bromma, söderort och online; kontakta oss på kurs@gladajyckar.se för tidsbokning.

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta

Mer om Mari…

Mari har inte möjlighet att erbjuda privatlektioner för närvarande. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du har några frågor kring det. 


Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst. Vid köp av 3 timmar får du 8% rabatt och vid köp av 5 timmar får du 10% rabatt.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print