Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Instruktörer tillgängliga för privatträning:

Hundinstruktör/etolog
(850 kr/timme)

Rebecca kan hjälpa till med problemutredningar, Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, mm.
Främst i Bromma men även på Hundudden.

Mer om Rebecca…

Hundinstruktör/hundpsykolog
(850 kr/timme).

Fredrik kan hjälpa till med vardagslydnad, problemutredningar, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, hundmötesträning, mm.
I Täby och Stockholm Norrort.

Mer om Fredrik…

Hundinstruktör/hundpsykolog
(850 kr/timme)

Fanny kan hjälpa till med problemutredningar, vardagslydnad, valpträning, hundmötesträning, viltspår, tricksträning, mm.
I Årsta och i Stockholm City.

Mer om Fanny…

Kicki Fellstenius

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
(1050 kr/timme)
Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, diplomathund, mm.
I huvudsak i Bromma.

Mer om Kicki…

Hundinstruktör/hundpsykolog
(850 kr/timme)

Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta och i Bromma.

Mer om Mari…

Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst.


Övriga instruktörer:

Hundinstruktör/hundpsykolog
(850 kr/timme) 

Pernilla kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, hundmötesträning, tricksträning, personspår, problemutredningar, mm.
I Lidingö och City.

Mer om Pernilla…

Pernilla har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till pernilla@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne. 

Mikaela Tonneman

Hundinstruktör/hundpsykolog
(850 kr/timme)

Mikaela kan hjälpa till med vardagslydnad, problemutredningar, valpträning, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma.

Mer om Mikaela…

Mikaela har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till mikaela@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne. 

Cecilia Strömberg

Senior hundinstruktör
(850 kr/timme)

Cecilia kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma.

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print