Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges.

Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Våra instruktörer:

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
1150 kr/timme
Onlinerådgivning: 500 kr för 25 min (boka 2 pass efter varandra om du vill boka 55 min för 1000 kr)

Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagsträning, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma, Norrtälje, Blidö och online

Boka onlinerådgivning via knappen nedan och hör av dig via kicki@gladajyckar.se angående aktuell tillgänglighet för privatträning i Bromma eller Norrtälje. 

Mer om Kicki…

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Monica kan hjälpa till med Nose Work, valpträning,  vardagsträning, aktivering, problemutredningar, mm.

I Bromma och söderort

Mer om Monica…

Monica har tider tillgängliga för privatträning i Bromma och söderort och du hittar hennes lediga tider via knappen nedan. Kontakta oss på monica@gladajyckar.se om du inte hittar någon tid som passar.

Hundinstruktör, hundpsykolog och hundfysioterapeut
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min
Camilla erbjuder privatkonsultationer inom exempelvis valpträning, vardagsträning, aktivering, hanteringsträning, ensamhetsträning och problemutredning. I egenskap av canineopat/hundfysioterapeut erbjuder hon också friskvårdsträning och behandlingar. För bokade tider i Åkeshov finns möjlighet att kombinera privatkonsultationer med till exempel balansbollsträning och träning i vattentrask.
I Bromma, Täby och online

Mer om Camilla…

Vill du boka privatträning eller onlinerådgivning hos Camilla? Klicka på knappen nedan och välj ”Beteendeträning Glada Jyckar” i listan över tjänster. (OBS! Välj ”betalning på plats” i Camillas bokningssystem så kommer en faktura att genereras via Glada Jyckars bokningssystem)

Hittar du inga lediga tider? Maila Camilla på camilla@gladajyckar.se

Senior hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Cecilia kan hjälpa till med vardagsträning, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma och online

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagsträning, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta

Mer om Mari…

Mari har inte möjlighet att erbjuda privatlektioner för närvarande. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du har några frågor kring det. 

Hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Louise kan hjälpa till med vardagsträning, valpträning, rallylydnad, mm.
I Bromma och online

Mer om Louise…

Louise har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till kurs@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.


Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst. Vid köp av 3 timmar får du 8% rabatt och vid köp av 5 timmar får du 10% rabatt.