Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges.

Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Våra instruktörer:

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
1150 kr/timme
Onlinerådgivning: 500 kr för 25 min (boka 2 pass efter varandra om du vill boka 55 min för 1000 kr)

Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagsträning, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma och online

Kicki har tyvärr enbart möjlighet att ta emot bokningar för onlinerådgivning just nu, samt uppföljningsträffar med befintliga kunder. Vill du boka en uppföljningstid är du välkommen att maila till kicki@gladajyckar.se.

Mer om Kicki…

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Monica kan hjälpa till med Nose Work, valpträning,  vardagsträning, aktivering, problemutredningar, mm.

I Bromma och söderort

Passa på under juni 2023 och boka privatträning med Monica på Gotland (ej problemutredning)

Mer om Monica…

Monica har tider tillgängliga för privatträning i Bromma och söderort och du hittar hennes lediga tider via knappen nedan. Kontakta oss på kurs@gladajyckar.se om du inte hittar någon tid som passar.

Hundinstruktör, hundpsykolog och hundfysioterapeut 950 kr/timme Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min Camilla erbjuder privatkonsultationer inom valpträning, vardagsträning, aktivering och problemutredning. I egenskap av canineopat/hundfysioterapeut erbjuder hon också friskvårdsträning och behandlingar. För bokade tider i Åkeshov finns möjlighet att kombinera privatkonsultationer med till exempel balansbollsträning och träning i vattentrask. I Bromma, Täby och online

Mer om Camilla…

Camilla har tider tillgängliga för privatträning i Bromma, Täby och online. Hittar du ingen tid som passar via knappen nedan, maila Camilla på camilla@gladajyckar.se för fler tillgängliga tider!

Senior hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Cecilia kan hjälpa till med vardagsträning, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma och online

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagsträning, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta

Mer om Mari…

Mari har inte möjlighet att erbjuda privatlektioner för närvarande. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du har några frågor kring det. 

Hundinstruktör
950 kr/timme
Onlinerådgivning 420 kr för 25 min
eller 840 kr för 55 min

Louise kan hjälpa till med vardagsträning, valpträning, rallylydnad, mm.
I Bromma och online

Mer om Louise…

Louise har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till kurs@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.


Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst. Vid köp av 3 timmar får du 8% rabatt och vid köp av 5 timmar får du 10% rabatt.