Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges.

Tyvärr är vi alla väldigt fullbokade just nu, så det kan vara svårt att hitta lediga tider. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Våra instruktörer:

Hundinstruktör/etolog
950 kr/timme

Rebecca kan hjälpa till med problemutredningar, Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, agility, rallylydnad, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma och online

Mer om Rebecca…

Hundpsykolog Kicki Fellstenius och beaglen Tage

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
1150 kr/timme
Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma och online

Kicki är tyvärr fullbokad just nu och har inte möjlighet att ta emot nya kunder. Är du befintlig kund och vill boka en uppföljningstid är du välkommen att maila till kicki@gladajyckar.se.

Mer om Kicki…

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta

Mer om Mari…

Mari har inte möjlighet att erbjuda privatlektioner för närvarande. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du har några frågor kring det. 

Cecilia Strömberg

Senior hundinstruktör
950 kr/timme

Cecilia kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.

Friskvårdscoach / Hundinstruktör
950 kr/timme

Camilla erbjuder just nu friskvårdsutredningar och behandlingar till reducerat pris (50% rabatt) som en del i sin utbildning till canineopat/hundfysioterapeut. Hon erbjuder även privatkonsultationer inom valpträning, vardagslydnad och aktivering. 
I Bromma och Täby

Mer om Camilla…


Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst. Vid köp av 3 timmar får du 8% rabatt och vid köp av 5 timmar får du 10% rabatt.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print