Välkommen att boka tid hos oss på Glada Jyckar! Vi har alla lite olika kompetens och håller till på olika platser så titta i översikten vem som passar dina behov bäst.

I de allra flesta fall behövs mer än en lektion för att komma framåt med träningen. Om du börjar med att köpa ett värdebevis (se info längre ner på sidan, eller klicka här för att köpa) på 3 eller 5 lektioner så får du 8% respektive 10% rabatt på kostnaden. 

Varje pass är 1 timme om inget annat anges. Hör av dig på info@gladajyckar.se om du behöver hjälp med att hitta rätt person eller om du har några frågor.

Instruktörer tillgängliga för privatträning:

Hundinstruktör/etolog
950 kr/timme 
(online 850 kr/timme)
Rebecca kan hjälpa till med problemutredningar, Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, agility, rallylydnad, barn med hund, hundmötesträning, mm.
I Bromma

Mer om Rebecca…

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme 
(online 850 kr/timme)
Fredrik kan hjälpa till med vardagslydnad, problemutredningar, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, Nose Work, hundmötesträning, mm.
I Täby och Stockholm Norrort

Mer om Fredrik…

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme 
(online 850 kr/timme)
Mari kan hjälpa till med Nose Work, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, dogparkour, problemutredningar och hundmötesträning mm.
I Årsta

Mer om Mari…

Mari kan för närvarande enbart ta emot sina befintliga kunder och har därför inga tider utlagda i bokningsschemat. Maila till mari@gladajyckar.se om du är befintlig kund och vill boka in dig hos henne. 

Kicki Fellstenius

Senior hundinstruktör/hundpsykolog
1150 kr/timme (online 850 kr/timme)
Kicki kan hjälpa till med problemutredningar, rallylydnad, personspår, kantarellsök, vardagslydnad, valpträning, tricksträning, barn med hund, hundmötesträning, diplomathund, mm.
I Bromma

Kicki är tyvärr fullbokad just nu och har inte möjlighet att ta emot nya kunder. Är du befintlig kund och vill boka en uppföljningstid är du välkommen att maila till kicki@gladajyckar.se.

Mer om Kicki…

Mängdrabatt/värdebevis för tidsbokning

Om du vill boka fler än en lektion så kan du få mängdrabatt genom att köpa ett värdebevis som du utnyttjar vid bokningen. Värdebevisen finns i olika valörer och du kan välja det som passar dina behov bäst. Vid köp av 3 timmar får du 8% rabatt och vid köp av 5 timmar får du 10% rabatt.


Övriga instruktörer:

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Pernilla kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, hundmötesträning, tricksträning, personspår, problemutredningar, mm.
På Lidingö

Mer om Pernilla…

Pernilla har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till pernilla@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne. 

Mikaela Tonneman

Hundinstruktör/hundpsykolog
950 kr/timme

Mikaela kan hjälpa till med vardagslydnad, problemutredningar, valpträning, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma

Mer om Mikaela…

Mikaela har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till mikaela@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne. 

Cecilia Strömberg

Senior hundinstruktör
950 kr/timme

Cecilia kan hjälpa till med vardagslydnad, valpträning, jaktapportering, tricksträning, rallylydnad, mm.
I Bromma

Mer om Cecilia…

Cecilia har inga tider utlagda för bokning, men kan i mån av tid ta emot bokningar. Maila till cecilia@gladajyckar.se om du vill boka in dig just hos henne.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print