Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Täby och övriga Norrort

I Täby/Norrort håller vi just nu framför allt hundkurser i Hägernäs, men även andra platser kan förekomma. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i Täby/Norrort.

Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Täby/Norrort:

 


Hitta till Glada Jyckar i Täby/Norrort

Hägernäs, Täby

Många av våra kurser i Täby/Danderyd håller vi i närheten av Hägernäs IP vid Hägernäs Strand (se punkt 2 på kartan nedan). Vi samlas i Sjöflygparken vid parkeringen till Hägernäs IP, dvs i norra delen av parken upp emot Sjöflygvägen till. Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Hägernäs från hela Täby, Danderyd och övriga norrort, antingen med bil eller kollektivtrafik. Parkering finns på parkeringsplatsen vid Hägernäs IP samt på gatorna i närområdet. Med kollektivtrafik så är närmaste busshållplats Flygkårsvägen. Därifrån är det cirka 200 meter till samlingsplatsen. Från busshållplatsen Flygsvängen vid Hägernäs trafikplats på E18 (där fler bussar stannar) är det ca 500 meter till samlingsplatsen.

Ensta, Täby

Kursplatsen vid Ensta i Täby ligger vid Ensta krogs motionsområde (se punkt 1 på kartan) där det finns gott om upplysta platser att hålla kurs på även under vinterhalvåret. Vi träffas på den stora parkeringen och tar oss tillsammans till kursplatsen. Kommer du med buss är närmsta hållplats Ensta Krog som stannar precis utanför.