Klicka här för övergripande information om våra kurser

Hundkurser i Täby och övriga Norrort

I Täby/Norrort håller vi framför allt hundkurser i Ensta, Gribbylund samt i närheten av Näsby Slott, men även andra platser kan förekomma. Här finns vägbeskrivning till alla våra kursplatser i Täby/Norrort.

Här hittar du våra inplanerade kursstarter i Täby/Norrort:

 


Hitta till Glada Jyckar i Täby/Norrort

Näsby, Täby

Många av våra kurser i Täby/Danderyd håller vi i närheten av Näsby Slott (se punkt 1 på kartan nedan). Vi samlas på parkeringen bakom Näsby slott. Kör in på själva slottsområdet, när du passerar Friskis & Svettis fortsätter du rakt fram förbi slottet tills du kommer till parkeringen. Vi håller kursen på gräsmattan ner mot vattnet. Det är lätt att ta sig till samlingsplatsen i Näsby från hela Täby, Danderyd och övriga norrort, antingen med bil eller kollektivtrafik. Med kollektivtrafik så är närmaste hållplats Näsby Allé på Roslagsbanan (se https://sl.se/). Därifrån är det cirka 200 meter till samlingsplatsen.

Gribbylund, Täby

Under vintern håller vi några av våra kurser i Frösunda Activera hundcenter i Täby (se punkt 2 på kartan nedan). Kommer du med bil kan du använda någon av parkeringarna uppmärkta med Hundcenter eller Lafina. Ingången är på framsidan precis vid trappan till ovanvåningen.  Med kollektivtrafiken är närmsta hållplats Lansen, därifrån är det ca 100 meter till lokalen.

Ensta, Täby

Kursplatsen vid Ensta i Täby ligger vid Ensta krogs motionsområde (se punkt 3 på kartan) där det finns gott om upplysta platser att hålla kurs på även under vinterhalvåret. Vi träffas på den stora parkeringen och tar oss tillsammans till kursplatsen. Kommer du med buss är närmsta hållplats Ensta Krog som stannar precis utanför.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print