Om Glada Jyckar – Verksamhet och filosofi

Glada Jyckar erbjuder hundkurser, föredrag och andra aktiviteter för dig och din hund! Vi är övertygade om att ökad kunskap om hunden, dess behov och samspelet mellan hund och människa leder till ökad livskvalitet för alla inblandade! Med rätt förutsättningar, rätt träning och rätt hantering blir hunden harmonisk och fungerar bättre i vardagen.

Glada Jyckars aktiviteter baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund. Genom väl genomtänkta övningar hjälper vi hundarna att lyckas och belönar/förstärker de beteenden vi vill ha. Genom kunskap om hundens beteende och behov samt grundläggande inlärningsteori blir träningen effektiv. Vi är medlemmar i Sveriges Hundföretagare, som är en branschorganisation för bland annat hundpsykologer och instruktörer som jobbar med positiva träningsmetoder.

Du kan delta i aktiviteter för att lära dig något nytt, för att hitta på något kul tillsammans med din hund, eller för att lära känna andra hundintresserade. Alla är välkomna på våra kurser och vår ambition är att alla ska trivas och få lagom stora utmaningar anpassade efter behov och ambitionsnivå. Om du är osäker på vilken typ av aktivitet som passar dig så hjälper vi dig gärna tillrätta!

Vi håller till i vår lilla mysiga lokal på Ålstensgatan i Bromma eller i de hundvänliga och vackra skogarna och ängarna däromkring. Vi har även kurser i Stockholms City, Täby/Danderyd samt i Årsta. Jag som driver Glada Jyckar heter Kicki Fellstenius och är hundpsykolog och hundägarcoach. Resten av Glada Jyckar-gänget kan du läsa mer om på respektive person under rubriken “OM OSS”. Vi alla älskar både hundar och människor och vi älskar att hjälpa hundar och människor att utvecklas tillsammans!

Kicki & Engelska settern Oskar, foto: Linda Himsel

Glada Jyckar grundades 1991 som enskild firma och den 1 november 2015 övergick verksamheten i Glada Jyckar AB. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print