Klicka här för övergripande information om våra kurser

Antijakt/jaktkontroll

Har du en hund som är intresserad av jakt och slutar lyssna på dig vid syn, doft eller ljud från en kanin, fågel, rådjur eller annat vilt? Då har du kommit rätt! På våra antijakt-kurser och föredrag får du förståelse för hundens jaktintresse och kunskap kring hur du kan träna hunden i riktning mot att kunna vara lös i skog och mark.

Föredrag om antijakt/jaktkontroll

På föredraget om antijakt får du förståelse för hundens jaktintresse och kunskap kring hur du kan träna hunden i riktning mot att kunna vara lös i skog och mark. Efter kursen avgör du själv om du vill träna på egen hand, med hjälp av privatlektioner eller om du vill gå en gruppkurs i antijakt (se nedan).

Kurs i antijakt-/jaktkontrollträning

Kursen i antijakt/jaktkontroll ger teori om antijaktträning varvat med praktisk vardagslydnadsträning med jaktrelaterade störningar. För att få fullt utbyte av kursen bör hunden ha viss grundlydnad och det krävs en hel del träning på hemmaplan mellan kurstillfällena.

Upplägget kan variera något från kurs till kurs, så läs respektive kursbeskrivning för mer information.

Vi startar antijaktkurser löpande så fort vi fått in minst fyra intresseanmälningar, så hör av dig vid intresse även om du inte hittar något kursdatum som passar dig.

VÄLKOMNA!

VÄLKOMNA! 

DSC_0133