Evert heter jag och jag är en liten maltipoo på knappt 5 månader. Jag är en jätteduktig hund som observerar mycket och lär mig snabbt, de flesta tror att jag är äldre än vad jag är för jag är så pass lugn och lyssnar så bra trots min låga ålder. Min matte och husse är ett ungt par som älskar mig otroligt mycket! De har aldrig haft en hund förut så ibland blir dem osäkra på hur dem ska kommunicera med mig och då blir det svårt för mig att veta vad som är rätt och fel eller vad det är dem vill att jag ska göra.

I Juni i år så var vi hos en person i Bromma som gjorde övningar med min matte och husse, jag fick vara med i övningarna och fick leksaker och godis – det var jätteroligt och oj, vad trött jag blev! Nu är min matte och husse mycket duktigare på att kommunicera och leka med mig så nu har jag lärt mig massor om vad som är rätt och fel samtidigt som det är roligt och fullt med mys och gos. Dagarna är fulla med en massa spännande miljöer, personer, övningar och aktiviteter, men ibland har vi dagar där vi nästan bara sover hela tiden också. Tack Mari och Glada Jyckar för att du lärde min matte och husse att bli bättre hundägare – nu är allting en enda stor lycka precis som namnet lovar! 

Varma Hälsningar,

Evert med matte Antonia och husse Mattias