Glada Jyckar-bloggen

- tips, inspiration och kunskap för dig och din hund

Glada Jyckar-bloggen

- tips, inspiration och kunskap för dig och din hund

Bygg upp en belöningsbank

Fundera över vad just din hund uppskattar och bygg upp en bank med belöningar som du kan använda dig av i olika situationer. Det kan vara något som du ger hunden, som olika typer av godis, jaktlek, kamplek, kel, beröm, etc.

Eller varför inte ta en del av hundens matranson och använda som belöning för olika önskvärda beteenden under dagen? Håll koll på att hunden verkligen uppskattar det du erbjuder, torrfoder och beröm kanske är tillräckligt värdefullt hemma men inte utomhus när en massa annat spännande lockar?

Variera belöningssätt så att hunden inte tröttnar.

Ha en HUNDerbar helg alla fina hundvänner önskar Glada Jyckar-gänget💞

552 delningarGillaKommenteraDela

Dela på facebook
Dela på email
Dela på print